LIFESTYLE

Ste polno zaposleni in vam zmanjkuje časa za telesno sprostitev in nego? Ker vemo, kako pomemben je zdrav način življenja in koliko nam pomenijo prosti trenutki, ki jih namenimo sebi in svojemu dobremu počutju, je vedno bolj dobrodošla pestra ponudba naših wellness centrov, ki združujejo sprostitev, zdravje in oblikovanje telesa. Pobrskali smo po ponudbi in našli nekaj idejza kakovostno preživete proste trenutke ...

Wellness center Aspara

Prepustite se profesionalnim rokam maserjev in izbranim eteričnim oljem, ki delujejo na vseh področjih, čistijo telo preko limfnega sistema, sproščajo fizično in psihično napetost ter balansirajo misli.

Hiša zdravja Harmonija

Kombinacija infrardeče savne, jacuzzija in terapevtske masaže, kise izvaja kot individualna obravnava posameznika. Področje delovanja so predvsem sprožilne točke, še posebej predel vratu in ledvenega dela hrbta. Za konec vas osvežimo še s svežim sadjem in osvežilnim napitkom.

Thermalium - Terme 3000

Izbirate lahko med masažami z lokalnimi posebnostmi. Ena izmed takšnih je masaža Panonski travnik, ki temelji na olju iz travniških cvetlic, ki rastejo v Prekmurju. V spomladanskih mesecih priporočamo masažo Panonski travnik s pilingom.

Wellness Orhidelia

Orhidelia je nov svet termalnih užitkov, kjer se boste lahko potopili v čudoviti vodni svet in sprostili v objemu vodnih kapljic, v savna centru pa ogreli svoje telo in srce. Celodnevno razvajanje, ki velja vse dni v tednu, vključuje: kopanje v termalni vodi, obisk savne s programi, uporabo kopalnega plašča in brisače.

Wellness Lucija

Pri podaljševanju trepalnic lahko izbirate različne dolžine, debeline in oblike svilenih dlačic. Imate možnost individualnega izbiranja, glede na potrebe in možnosti posameznega modela.

Wellness Patricia

Tui-na tradicionalna kitajska masaža telesa je priporočljiva za vse težave v telesu. Druge posebnosti: ajurvedo (abhyanga) s čokolado priporočamo menedžerjem kot antistresno terapijo, jade-lifting - nekirurški lifting obraza.

Wellness center Vivat

Konopljino olje je zelo cenjeno in kakovostno, primerno za vse tipe kože, še posebej za suho kožo in ima antiage učinek. Koži vrača elastičnost in tonus, ki ga z leti izgublja. Kožo primerno nahrani in navlaži. Olje hitro obnavlja kožne celice.

Thermana Laško

Pri masaži Dotik petih elementov so bistvo les, ogenj, zemlja, kovina in voda. Pomembna je njihova usklajenost, omogočajo pa omilitev negativnih vplivov energije. Postopek sestavljajo kopel, piling s črnim milom, aktivacija refleksnih točk, masaža telesa s svečo, masaža glave.

Sense wellness club

V atraktivnem okolju z orientalskim pridihom ponujamo holističen pristop z najučinkovitejšimi elementi od Tajske do Havajev. Turška in bio savna, hidromasažni bazen, ledomat, chill-out plaza, VIP-rezidenca, tretmaji za pare, ki želijo več ekskluzivnosti in intimnosti.

Wellness salon Maribor

Najem celotnega VIP-Wellnessa vključuje: turško savno s solnim pilingom, infrardečo savno s kroma terapijo, finsko bio savno z aroma terapijo, hidromasažni bazen z vodnimi atrakcijami, masažno vročo kopel, knajpanje, zvezdnato nebo. Osvežitev v samopostrežnem baru.

PIŠE: Eva Loparič