LIFESTYLE

Aneja Štrukelj je partnerka Mihi, lastnica psičke Šine, Primorka in virtualni coach, ki preko spletnih delavnic, planerjev, dnevnikov in knjig pomaga zasijati in odkriti svoj potencial ljudem po Sloveniji.

Pravijo, da je umetnost balzam za dušo. To je nekaj, kar nam polepša življenje in obogati bivanje našega vsakdana. Obisk gledališča je od nekdaj veljal za vrhunec socialnega življenja in je predstavljal pravo doživetje. Ne samo zaradi vsebine in izvedbe predstave same, temveč tudi zaradi izbrane toalete, lesketajočega se vzdušja in prešerne družbe, ki je spremljala in še vedno spremlja dogodek.

Knjižne uspešnice dr. Edwarda de Bona

Za večjo učinkovitost, ustvarjalnost in enostavnost

Sprožiti pozitivno revolucijo, vtkati kreativno razmišljanje v delovanje organizacij, pri tem pa raziskovati, poučevati, trenirati in spodbujati koristno kreativnost na pozitiven način, praktično, enostavno in z nasmehom.

V novembrskem bralnem kotičku vam predstavljamo strokovno knjigo Bančne garancije in sorodni instrumenti financiranja ter knjigo, ki govori o pogumu, da smo ranljivi, Neizmeren pogum.

V septembrski številki Revije Direktor priporočamo v branje knjige Orodje, Voditelj brez naziva, Samurajske strategije in Zakon povezovanja.

Predstavljamo vam 4 knjižne uspešnice, ki vam bodo popestrile poletje in hkrati združevale prijetno branje s koristnim: Osebna odličnost v podjetju, Menih, ki je prodal svojega ferrarija, Odlično delo, odlična kariera ter Mars in Venera na delovnem mestu.