DOGODKI

NetPRO je največja poslovna in mreženjska konferenca za mikro, mala in srednja podjetja v Sloveniji. Cilj konference je povezati poslovneže in podjetnike, z namenom predstavitve poslovnih trendov ter ustvarjanja novih poslovnih sinergij.

Konferenca ponuja predavanja o poslovnih trendih. Zanimiva in poučna predavanja s primeri dobrih poslovnih, podjetniških praks. Gosti konference so domači in mednarodno priznani govorci s področja poslovnega mreženja ter menedžerji in podjetniki.

Drage podjetnice,

z veseljem podpiramo takšne projekte kot je dogodek 500 Podjetnic. Čestitke organizatorkam Zori Jakolin, Urši Žorž, Petri Škarja in Marti Turk.

Z revijo Direktor bomo letos prisotni na dogodku 500 podjetnic, ker podpiramo žensko podjetništvo in ker verjamemo v moč mreženja ter povezovanja.

Veseli bomo, če se spoznamo v živo, in sicer

v sredo, 4. 4. 2018, od 9.00 – do 16.00 v Grand hotelu Union v Ljubljani.

Izbran Produkt leta je mednarodno priznana potrošniška nagrada na inovativne izdelke, pri kateri so zmagovalci izbrani v sklopu raziskave, ki jo med slovenskimi potrošniki izvaja eno največjih svetovnih raziskovalnih podjetij ACNielsen.

Petra Škarja, Zorica Jakolin in Urša Žorž so srčne dame, ki verjamejo v moč povezovanja. Pod udarnim sloganom vsako leto pripravljajo enega največjih poslovnih dogodkov za ženske pri nas.