LIFESTYLE

Kadar govorimo o prestižnih namestitvah, nekako zmeraj pomislimo na tuje dežele in pozabljamo, da je tudi pri nas ponudba bogata. Državni predstavniki, monarhi in vsi drugi, z željo po odkrivanju čudovite dediščine in nadstandardne ponudbe, se bodo v Sloveniji počutili kot doma. Predstavljamo vam tri nadstandardne namestitve, ki so kot protokolarni objekti zanimivi za ogled, sicer pa za nastanitev pomembnih gostov ali organizacijo izbranih dogodkov.

Konec leta je čas, v katerem se tako posamezniki kot podjetja nekoliko ozremo v odhajajoče leto, hkrati pa snujemo načrte za prihajajoče. To je čas, ko se lahko posvetimo svojim bližnjim in ljudem, ki so v nas pustili pečat.

Jesen je čas, ko ljudje začnejo razmišljati o potovanjih v tople, eksotične kraje. Veliko je namreč destinacij, ki so najprimernejše za obisk prav v času naše zime. Nataša Jeza s Turistične agencije Sonček v pogovoru o trendih letošnje jeseni ...

Po mnenju številnih ima Otočec eno izmed najlepših golf igrišč v tem delu Evrope.

Predstavljamo vam 9 ponudnikov nadstandardnih oz. butičnih destinacij za organizacijo kongresov, seminarjev in drugih poslovnih dogodkov.

Prvomajski prazniki so v razcvetu pomladi odličen čas za oddih in dobra priložnost za izbiro počitnic tako na snegu kot na morju in toplem soncu. V tokratnem prispevku smo pobrskali po ponudbi slovenskih turističnih agencij in njihovih predlogih, kam za prvi maj. Kam in kako se lahko na počitnice odpravimo to pomlad in kateri so najbolj priljubljeni cilji? Navdušili sta nas zgodnja najava potovanj in njihova raznolikost, tole pa smo izbrali za vas.

Ste polno zaposleni in vam zmanjkuje časa za telesno sprostitev in nego? Ker vemo, kako pomemben je zdrav način življenja in koliko nam pomenijo prosti trenutki, ki jih namenimo sebi in svojemu dobremu počutju, je vedno bolj dobrodošla pestra ponudba naših wellness centrov, ki združujejo sprostitev, zdravje in oblikovanje telesa. Pobrskali smo po ponudbi in našli nekaj idejza kakovostno preživete proste trenutke ...