LIFESTYLE

Na vozilo smo namestili pnevmatike z oznako M+S in z vožnjo lahko začnemo ... Žal temu ni tako in le poznavanje vožnje v zimskih razmerah, ustrezne pnevmatike in obvladovanje vozila nam bo omogočilo, da bomo zimo preživeli brez zvite pločevine ali telesnih poškodb. V zimskih razmerah je skrb za vozilo, vidljivost iz kabinskega prostora in očiščenost vozila bistveno bolj pomembna kot v toplih poletnih mesecih.

Predstavljajte si mulca, ki je komajda naredil vozniški izpit in po nekaj mesecih v roke dobil ključe novega audija TT s 130 kilovati moči. Samo za en krog, da se razumemo. To je bilo leta 1998, mulc sem bil jaz, audi pa hiter kot raketa, ker sem bil navajen na fiata uno s 33 kilovati moči. Pravzaprav me še danes čudi, da mi je prodajalec zaupal ključe ...

Renault je z Espaceom ustvaril legendarni avto. Zdaj je prišla na slovenski trg najnovejša, peta generacija in spet je prav Renault tisti, ki prenaša definicijo velike prostornosti na nov nivo. Espace se v svojem novem življenju predstavlja kot idealen sopotnik na dolgih poslovnih poteh, saj zadosti tako zahtevam po udobnem potovanju poslovnežev kot tudi potrebam po prevozu velikih kosov prtljage. Prva naročila po vsej Evropi že dokazujejo, da je Renault z novim Espaceom spet ustvaril avto, ki bo postal uspešnica.