LIFESTYLE

22. marec je svetovni dan voda, ki ga od leta 1992 obeležujemo v okviru Agende 21, predlagane na Konferenci Združenih narodov v Riu de Janeiru. Dan je namenjen opozarjanju in ozaveščanju svetovne javnosti o omejenosti naravnih vodnih virov in o njihovi ogroženosti. Svetovni dan voda vsako leto poteka pod okriljem določene teme, ki povzema v danem trenutku najbolj aktualno problematiko. Tema leta 2015 je bila »Voda in trajnostni razvoj«, znotraj katere je bilo izpostavljenih sedem problematik in ena izmed njih je bila »voda je industrija«.

Pri današnjem tempu življenja se nam pogosto zgodi, da si ne vzamemo časa, ki bi ga namenili sprehodu v naravi, pa čeprav bi si z enim krajšim sprehodom po gozdu spočili misli in si povrnili energijo. Vendar si lahko na vrtu ustvarimo okolje, ki bi nam to omogočalo.

Nekoč je bila pisarna zgolj delovno okolje, v katerem smo preživeli osemurni delavnik. Danes v njej marsikdo preživi pretežni del kakovostnega dnevnega časa.

Bivanje je pomembno. Ne le udobje doma, pač pa tudi okolica hiše, vrtovi, balkoni in terase, ki nam predvsem v toplejšem delu leta pomembno odprejo dnevni prostor.

Pohištvo podjetja MTom je proizvedeno po meri in tesno vključuje stranko v proces nastajanja pohištva. Cilj podjetja je utrditi poslovanje na slovenskem trgu z lastno prodajo in ga razširiti na trge Evropske unije in postati globalni proizvajalec tudi za države BRIC.