LIFESTYLE

Predstavljamo vam 9 ponudnikov nadstandardnih oz. butičnih destinacij za organizacijo kongresov, seminarjev in drugih poslovnih dogodkov.

Hotel Bioterme Mala Nedelja

Sredi neokrnjene narave med gozdovi, pašniki in griči, obdarjenimi z vinogradi, od koder prihaja pristna prleška kapljica, lahko izpeljete poslovna srečanja v edinem okolju prijaznem hotelu v severovzhodnem delu Slovenije, zgrajenem  po standardih eko marjetice.

5 prostorov,  od 15 do 150 sedežev.

Penzion Kračun Loče

V Dravinjski dolini le nekaj kilometrov stran od skrivnostne Zičke kartuzije stoji v majhnem kraju Loče pri Poljčanah idiličen Penzion Kračun. V objemu miru in spokojnosti postanejo vaša poslovna srečanja vir navdiha za osveženo ustvarjalno delovanje.

1 prostor, do 75 sedežev

Celjska koča Celje

Blizu Celja, pa vendar v objemu neokrnjene naravne in svežega zraka, lahko na 650 m nadmorske višine vaša poslovna srečanja, seminarji, izobraževanja, predstavitve ali zgolj druženja s sodelavci in poslovnimi partnerji dobijo povsem nove razsežnosti.

3 prostori, od 30 do 70 sedežev.

Kongresni center Terme Snovik Laze v Tuhinju

Le dobro uro vožnje iz Ljubljane,Kranja ali Celja, na pragu Kamniško-Savinjskih Alp, ležijo  Terme Snovik kot najvišje ležeče terme na nadmorski višini 440.  V idilični zeleni dolini med Kamnikom in Vranskim lahko v prijetnem naravnem okolju izpeljete  seminarje, izobraževanja, kreativne delavnice in druge dogodke.

3 prostori, do 45 sedežev

Kongresni center Lambergh, Château & Hotel Begunje na Gorenjskem

Lambergh, Château & Hotel,  moderen butični hotel in prenovljen dvorec iz 11. stoletja, obdana s čudovitim grajskim parkom in mogočnimi Julijskimi Alpami, ponujata vse, kar potrebujete za vrhunsko počutje ob različnih poslovnih in družabnih priložnostih.

4 prostori, do 100 sedežev

Center poslovnih srečanj Lipica Sežana

Zgodbe, ki jih pripoveduje Lipica, so edinstvene. V zavetju čudovitega posestva z večstoletno tradicijo in z občudovanja vrednimi belimi konji, boste spremenili vaše poslovne dogodke v nepozabno doživetje, ki se vtisnejo v spomin.

2 prostora, do 200 sedežev

Kongresni center Debeli rtič Ankaran

V senci prelepega sredozemskega parka, v zavetju pred vetrovi se v zdravilišču Debeli rtič nahaja Hotel Bor. V modernem udobju s toplim domačim pridihom se boste lahko v miru posvetili vašemu poslovnemu srečanju.

5 prostorov, od 35 do 150 sedežev