O reviji DIREKTOR

Revija DIREKTOR je namenjena direktorjem, menedžerjem, poslovnežem in vsem, ki vodijo sodelavce ali jih vodenje zanima. Izhaja mesečno in je naročnikom na voljo  v tiskani in digitalni obliki. Avtorji prispevkov in strokovnjaki za posamezno področje z izkušnjami iz prakse posredujejo aktualne informacije, koristne za vodenje sodelavcev. Vsebine so tako hitro prenosljive v prakso. Zanimive vsebine s področja vodenja, financ, tehnologije, prava, izobraževanja, psihologije, prodaje in marketinga, organizacije dogodkov, pa tudi s področja mehkih veščin in osebnostnega razvoja posameznika poslovno in zasebno koristijo vsem, ki se ukvarjajo z vodenjem. Delujemo s ciljem povezovanja, prepletanja dobrih praks, predstavitve uspešnih posameznikov in podjetij ter njihovih zgodb. Ob tem pa sporočamo, obveščamo, komentiramo, vabimo, izobražujemo in svetujemo.

Želite soustvarjati vsebino? Poznate uspešno zgodbo? Bi radi predstavili izjemne posameznike? Ali preprosto radi podate nasvet in povabite na dogodek?

Kontaktirajte nas ali nam pišite na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. !

Spletajmo nove zgodbe in mrežimo skupaj!

Podatki o reviji

  • IZDAJA: Evra d. o. o. ()
  • UREDNIŠTVO: Revija DIREKTOR (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. )
  • DIREKTORICA IN ODGOVORNA UREDNICA: Simona Lobnik Ambrožič, simona (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. )
  • KREATIVNA UREDNICA: Jerneja Lobnik, Info-net d.o.o. (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. , )
  • Revija DIREKTOR je vpisana v razvid medijev pod zaporedno številko 1677.

Izpolnite kontaktni obrazec

Kontaktirajte nas

Ime in priimek(*)
Vpišite vaš ime in priimek

Vaš e-naslov(*)
Vnesite veljaven e-naslov

Message(*)
Prosimo vnesite svoje sporočilo