ARHIV EDICIJ

PRELISTAJ REVIJO

Zavzetost zaposlenih

Za uspešen razvoj in proaktivnost podjetja so ključni zavzeti zaposleni. In kaj naredi sodelavce zavzete? Je to okolje, ki motivira in nudi priložnosti, botruje zavzetosti finančna motivacija, vodja, ki vodi z zgledom ali kaj četrtega?

 

Zagotovo je pomembno vse, a ključni so odnosi. Tako menijo tudi direktorji, ki smo jih izpostavili tokrat. O stilu vodenja, zgledih, ki vlečejo in zavzetosti sodelavcev, ki so srce uspešnega podjetja pišemo tokrat. Pa tudi o mejah med odločanjem in pristojnostmi, ki so velikokrat zabrisane. Zavedamo se pomena pristojnosti na tržišču, zato raziskujemo možnosti promocije preko direktne pošte, družbenih omrežij in na dogodkih. Obenem pa opozarjamo na pomen poslovne kulture znotraj podjetja. Ta je pomembna od prvega dne naprej ...

"S pisanjem na papir človek razkrije psiho," povedo grafologi, mi pa vam na naslednjih straneh razkrivamo vsebine, ki vam bodo pomagale pri uspešnem vodenju sodelavcev. Pa prijetno branje in veliko spomladanske prebujajoče se energije.

Simona Lobnik Ambrožič, odgovorna urednica

V reviji Direktor preberite: 

Osrednji intervju:

david perko adriatic slovenica David Perko - ključ do uspeha

Poklepetali smo z Davidom Perkom, direktorjem Poslovne enote Maribor, Zavarovalnice Adriatic Slovenica d. d.  Zavarovalnica Adriatic Slovenica d. d. se ponaša z nazivom zavarovalnice z največ zadovoljnih zavarovancev, nazivom druge najuglednejše zavarovalnice in tretje najbolj všečne zavarovalnice v Sloveniji.