ARHIV EDICIJ

PRELISTAJ REVIJO

Spoštovani direktorji

Začetek novega koledarskega leta pogosto spremlja tudi občutek, da nekaj dejansko začenjamo na novo. To je čas, ko pretehtamo pretekle odločitve, razmislimo o vrednotah in si zastavimo nove cilje. Naj bodo naše  misli v 2015 pozitivne, poslovni uspehi pa naj presegajo želene in začrtane okvirje.

Dober vodja in posluh za sodelavce, saj verjame, da so prav ti srce uspešnega podjetja. Želi se povezovati, verjame v mreženje in zaupa prepletu pozitivnih zgodb, saj deluje s posluhom za posel. Znanja mu ni nikoli preveč, zaveda se namreč, da tempo produktivnosti in prosperiteti narekujejo vsak dan nove informacije, zato je odprt do novih veščin in znanj, a hkrati proaktiven. Delovne procese podpira z najsodobnejšo tehnologijo in se strinja, da je potrebna enotna poslovna predstavitev na tržišču, pa naj gre za komunikacijo ali tehnološke rešitve. Deluje z zgledom, spoštljivo, kot prvi med enakimi. Komunicira, posluša in sliši in s tem gradi trdne temelje za jutri.

Se najdete v opisu? Potem so naslednje vrstice kot nalašč za vas! Mrežite z nami, prepletajte dobro prakso in nam predstavite svoj model uspeha. Veselimo se vaših pozitivnih zgodb, najboljše bomo objavili v spomladanskih mesecih. Pa prijetno branje in izkoristite leto 2015, leto priložnosti in novih zmag.

Simona Lobnik Ambrožič, odgovorna urednica

V reviji Direktor preberite:

Osrednji intervju:

daniela bervar kotolenko bic Daniela Bervar Kotolenko

Pogovarjali smo se z Danielo Bervar Kotolenko, izjemno poslovno žensko, ki uspešno združuje svojo kariero in družinsko življenje, ob tem pa najde čas še za vodenje Business Intelligence Centra.