ARHIV EDICIJ

PRELISTAJ REVIJO

Spoštovani direktorji

Veseli me, da naša revija raste, ker tako želite vi, spoštovani bralci! Po izjemno pozitivnem odzivu na minulo številko, ki ste jo sprejeli kot impresivno, svežo, drugačno, strokovno, pestro, zanimivo, skratka tako, ki vleče k branju, smo za vas pripravili nove vsebine o vodenju in voditeljstvu z željo, da jih kar najbolj uporabite.

 

Pišemo o pomenu izobraževanja, ki daje nov zagon in motivacijo za delo, ker nam je mar za okolje, skupaj z vami soustvarjamo eko vsebine, ponovno nismo pozabili na resnejše teme, kjer vam z nasveti skušamo olajšati težke odločitve skozi pravne, finančne ali davčne nasvete.

Predstavljamo vam uspešne posameznike in voditelje, hkrati pa vas opozarjamo na napake, ki jih v podjetjih vse prehitro zagrešimo. Želimo, da ste zdravi in motivirani, zasebno in poslovno, naj vam pri tem pomagajo naslednje vrstice.

Spoštovani bralci!

Radi imamo vaša mnenja, zato vas vabimo, da nam še naprej sporočate, kaj želite brati. Pišite nam in predlagajte vsebine, za katere menite, da bi vašo in našo revijo še dodatno obogatile in predstavite direktorja, za katerega menite, da ga moramo podrobneje spoznati v eni prihodnjih številk.

Simona Lobnik Ambrožič, odgovorna urednica

V reviji Direktor preberite:

Direktorica meseca:

alenka podgornik Mag. Aleksandra Podgornik

Vztrajnost, naravnanost k rešitvam, socialni čut, retorične spretnosti, sposobnost poslušati in slišati so vrline, ki zasedajo najvišja mesta pri direktorici meseca, mag. Aleksandri podgornik. 

 

Turizem:

S počitnicamis pocitnicami nad utrujenost nad spomladansko utrujenost

Prvomajski prazniki so v razcvetu pomladi odličen čas za oddih in dobra priložnost za izbiro počitnic tako na snegu kot na morju in toplem soncu. V tokratnem prispevku smo pobrskali po ponudbi slovenskih turističnih agencij in njihovih predlogih, kam za prvi maj. Kam in kako se lahko na počitnice odpravimo to pomlad in kateri so najbolj priljubljeni cilji? Navdušili sta nas zgodnja najava potovanj in njihova raznolikost, tole pa smo izbrali za vas.