LIFESTYLE

Endermologija je zaščiten izraz za vse tehnike tretiranja obraza in telesa, ki se uporabljajo pri delu z LPG aparati. Endermologija je znanstven postopek celične stimulacije, ki ga je razvil LPG in je potrjen v več kot 85 znanstvenih raziskavah. S postopkom mehanske stimulacije kože dosežemo ponovno aktivacijo mirujoče celične aktivnosti. Endermologijo uporabljamo na več področjih, predvsem za zdravje, lepoto in drobro počutje. Patentirano metodo LPG vam nudijo v Beauty Effect studiu, kjer smo se pogovarjali z direktorico, go. Biljano Brodnjak.

Učinkovito hujšanje z lipomasažo – Lipomassage™

Lipomasaža je tretma, ki trajno odstrani trdovratno maščobo, ki je ni moč odpraviti le s telesno vadbo in dieto. Ga. Brodnjak pravi: »Lipomasaža je primerna za vse, ki iščejo vmesno pot med pretirano nežnimi in neučinkovitimi metodami ter na drugi strani tveganimi in invazivnimi metodami.« Po njenem mnenju je prav tako primerna za vse, ki so spoznali, da intenzivno ukvarjanje s športom in nizkokalorične diete niso dovolj za odpravo trdovratne maščobe ali videza pomarančne lupine. »Cilji lipomasaže so štirje, in sicer zmanjšati volumen maščobnih celic, zgladiti videz pomarančne kože, učvrstiti kožo in preoblikovati postavo,« še pripomni. Svojim strankam svetuje ta postopek, kadar imajo kljub zdravemu načinu življenja na določenih delih telesa nakopičeno trdovratno maščobo, ženskam pa predvsem po nosečnosti in v obdobju menopavze, ko hormonske spremembe vplivajo na kopičenje maščobe.

Anti-aging celična stimulacija – Endermolift™

Endermolift zagotavlja takojšnje rezultate, predvsem zdrav sijoč videz in naravno sproščenost obraza. Cilji liftmasaže so izboljšati videz kože, zgladiti gube in učvrstiti obrazne poteze. Ga. Brodnjak jo priporoča osebam, ki se ne želijo posluževati zelo agresivnih metod za doseganje mlajšega videza. »Metoda je primerna za vse, ki sprejemajo dejstvo, da se starajo, a kljub temu želijo zdravo, čvrsto kožo in svež, žareč videz,« nam zaupa.

Športne terapije – Endermosport™

LPG že več kot 28 let podpira športne profesionalce s svojo patentirano tehnologijo pri terapijah vezivnega tkiva in pri rehabilitaciji. Endermosport™ je patentirana edinstvena LPG metoda za mobilizacijo mišičnega tkiva po poškodbah ali velikih naporih, ki z delovanjem na površini prodre globoko v strukturo mišic. »Več kot 110 znanstvenih študij je pokazalo vrednost te tehnike za globalno, hitro in učinkovito nego vrhunskih športnikov,« pripomni ga. Brodnjak. Terapije lajšajo bolečine v mišicah in pripomorejo k hitrejšemu okrevanju in rehabilitaciji poškodb mišic.

Kako terapija deluje?

LPG patentirana lipomasažna tretmanska glava in odgovarjajoči K MODUL izvajata terapijo, ki je neboleča, neinvazivna, neagresivna in popolnoma naravna. »Na displaju lahko potek terapije spremljate ves čas. Terapija je povsem naravna in temelji na principu mehanske stimulacije,« nam ga. Biljana pojasni prednosti terapije. »Pri mehanski stimulaciji pošiljamo različne signale globoko v celice, s čimer spodbudimo tvorbo kolagena in elastena ter pospešimo lipolizo.« V studiu uporabljajo dve patentirani tehnologiji, in sicer tehnologijo ROLL in tehnologijo LIFT, ki na različne načine stimulirata kožo, odvisno od želenega učinka.

Odgovorna pot do lepote je glavno vodilo LPG, ki je razvil povsem naravno, visoko tehnološko rešitev za doseganje lepote. Njihovo delo je podprto z znanstvenimi raziskavami, resničnost njihovih trditev pa potrjujejo tudi številne stranke, ki z zadovoljstvom opazujejo dosežene rezultate.

OGLASNO SPOROČILO