LIFESTYLE

V septembrski številki Revije Direktor priporočamo v branje knjige Orodje, Voditelj brez naziva, Samurajske strategije in Zakon povezovanja.

Phil Stutz, Barrry Michels: Orodje

Založba Primus, www.primus.si

Vsakdo se kdaj znajde na dnu… se zaveda, kaj mu leži na duši. A samo sprememba mišljenja je zgolj prvi korak v boljšo prihodnost, do resnične spremembe v življenju in delu lahko pride šele, ko delujemo drugače. Ko spremenimo probleme v pogum, samozavest in ustvarjalnost. Knjiga skozi praktične primere ponudi orodja na področju notranje avtoritete, ljubezni, hvaležnosti, samozaupanja, odkritja novih poti, želja, nevarnosti in konkretne korake, kako jih uporabiti za spopadanje z življenjskimi stiskami.

Robin S. Sharma: Voditelj brez naziva

Učila International, www.felix.si

S pomočjo pričujoče knjige boste lahko dosegli najboljše v sebi, obenem pa svojemu podjetju pomagali, da se povzpne na povsem novo raven kakovosti in zmagovalno prebrodi negotove čase. Odkrili boste, kako sodelovati z ljudmi in nanje pozitivno vplivati, kako prepoznati in izkoristiti priložnosti, oblikovati sijajno ekipo in pridobiti občudovalce med strankami , ob tem pa še premagati stres, sprostiti energijo in uravnotežiti osebno življenje. Resnično sodobna pripoved o tem, kako resnično uspeti v poslu in življenju.

Boye Lafayette De Mente: Samurajske strategije

Založba Cangura, www.cangura.com

Le kdo si ne želi razgrnjene filozofije, strategije in zmagovalnih tehnik, ki lahko pripomorejo k uspehu pri doseganju zastavljenih ciljev? Zmagovalne strategije samurajev so zagotovilo za zmago na vseh področjih – v športu, vojnah ter na poslovnem in zasebnem področju. Vsi si postavljamo cilje, nismo pa vsi izurjeni v veščinah, ki nam lahko pomagajo do uresničitve našega cilja. Osredotočenost, predanost cilju, težnja po popolnosti, vztrajnost in pokončna notranja drža – to so značajske lastnosti pravega samuraja. Preberite in jih usvojite tudi vi.

Michael J. Losier: Zakon povezovanja

Založba Primus, www.primus.si

Si želite oblikovati idealne osebne in poklicne odnose? Potem uporabite ključ za uspešno sporazumevanje, da boste obvladali nekaj veščin potrebnih za boljše sporazumevanje na vseh življenjskih področjih. Z uporabo tehnik, metod in predlog za oblikovanje pozitivnih odnosov bo vaša komunikacija bolj pristna, bogata in nekonfliktna. Včasih bo dovolj že, da zamenjate nekaj besed, v drugih primerih pa vam bodo lahko koristili pripomočki, vaje in scenariji za prožnejše komuniciranje in da boste hitreje in lažje navezovali stik z drugimi.